Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det slår mig ibland, vi bor i stan i tätbebyggelse men ändå i harmoni med naturen bakom knuten....Fascinerande på sitt sätt. :)


Livet på landet

 

Snöflingor som sakta singlar ner

Luften som skänker friskhet

för varje andetag

 

Lämnar ingen önskan om mer

 

Nattljuden som hörs

är räven som skriker bortanför

Och illrar som busar längs vägen

tills natten övergår till morgondag

 

Mitt i stan men på landet ändå

Kan det egentligen bli mycket bättre än så?




Fri vers av nettizen
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-17 21:44



Bookmark and Share


  Thommy
Det låter väl trevligt, jag som bor på landet får själv aldrig höra rävskri.
2007-11-21

  glittertindra
en utmärkt kombination
2007-11-18

    ej medlem längre
Låter skönt att höra rävskrik mitt i stan!
Det är skönt att bo så...*L*
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen