Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina livlinor heter Ing-Marie. Utan henne hade inte mitt sorgearbete nått så här långt. Jag känner en stor tacksamhet mot denna livs levande ängel.


Livräddande ängel




Att jag har
mod att
gå in
förvånar
mig ibland
men
nu vet jag
att din
värme
räddar mig

Att komma
till dig
är att vara
hemma
i mig
att se mitt
nya jag
som är
svårare
än jag anat

Din värmande klokhet
ger dig strålglans
likt julens änglar och
du är min livs levande
livräddande
ängel




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-18 09:02



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Underbart vackert skrivet om en av dessa riktiga änglar, som finns ibland oss och gör våra liv så mycket ljusare !
2007-11-18

    Maria Malm
Dessa ljuva änglar, man har omkring sig..sån tur de finns
2007-11-18

  Michaela Dutius
Oerhört vacker - en ny tillförsikt börjar anas
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP