Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gjorde mig gladare än vad jag var! tacktacktack! :)


[Thanks]

\"Du betyder jättemycket för mig\"
-Så glad att höra
Dom orden gjorde min dag bättre
Gjorde så mina läppar log
Vänner är det jag behöver just nu!

Tack Jakob för dom orden :)




Fri vers av Mikaela
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-11-18 09:39



Bookmark and Share


  Freya
ord är magiska faktiskt.
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela