Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alldeles visst och sant

 

 

Att få ligga bredvid dig

låta fingertoppen spela

följa dina mjuka konturer

längs de fina linjerna kring dina ögon

 

Veta

att när du vaknar och ler

så det jag ser

är skimret som gnistrar

i dina ögon

likt miljoner kristaller

av pur glädje

 

Det är sann lycka för mig




Fri vers av nettizen
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-18 11:12



Bookmark and Share


  Söder
Det är vackert! Härlig lycka...
2007-11-18

    sunnanvind
Underbar kärleksdikt som skimrar av glädje och djup lycka ! Kramar till er båda vännen!
2007-11-18

  glittertindra
detta utstrålar och skimrar av lycka
2007-11-18

    Lindizz
ömsint varm kärlek i dessa rader, fint skrivet.
2007-11-18

  Michaela Dutius
vacker och ömsint kärleksdikt som jag gillar
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen