Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några dagars lugn från sorgen. En fantastisk upplevelse av inre stillhet. Strax innan jag vaknade imorse, drömde jag om min man som skulle dö. Och nu är tårarna tillbaks.


Tårar tillbaks


Tårarna är här
de återkommer ständigt
fast inte samma

Nya tårar ska
komma och förnya mig
tömma ut min sorg




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-18 11:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Katharsis.
2007-12-01

  Michaela Dutius
Underbar dikt- tårarna renar våra ögon så vi ser klarare.
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP