Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här kan jag vara mig själv. Gråta, härja, förbanna livet som tog min älskade. Hos denna fantastiska ängel blir jag sedd för den jag är.


Livräddarängeln


Du ser och
du ger
mig kraft

Duktig
flicka
som
inte fått
gråta
gör det
hos
dig

Du ser och
jag får
tröst

Tänk att det finns änglar bland oss. . . .




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-18 11:30



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja dom finns .. förhoppningsvis har de insett sitt värde!
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP