Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag trodde i min enfald att det gick att återknyta en gammal vänskap. Det visade sig att tiden hade sprungit ifrån oss. . .


Gamla minnens dörr


När jag modigt nog
till slut vågade
öppna gamla
minnens
dörr
trodde jag att minnena
skulle ligga där och
bara ruska av sig
lite för att sedan
komma fram
till dörren
och säga
nejmen
vad
åh vad trevligt att du är här
men så blev det inte och
jag känner mig snuvad
fast jag borde ha
förstått bättre
än att tro på
gamla kära
minnens
liv

När jag modigt nog en dag till sist
vågar stänga gamla minnens dörr
ska jag göra det försiktigt så att
det knappast hörs och inte
märks




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-18 12:15



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ler igenkännande- mycket vackert beskrivet.
Detta med att vi har givit minnena ett annat skimmer än de kanske har när vi närmar oss dem.
2007-11-18

  Sara Boström
då vet du det! ;) Fint skrivet om en situation som jag tror att många kan känna igen sig i!
2007-11-18

  charlotte hedendahl
Minnen är oftare vackrare än verkligheten! Det är svårt att gå tillbaka i tiden ,för den vi än gång var finns ju inte ,på samma sätt längre! Livets resa förändrar oss ständigt! Kram
2007-11-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Då var det
kanske inte så gott,
det Du tidigare hade fått!
Eftersom, det inte höll,
igen, bara till marken föll!
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP