Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

And I Will Allways Love You


Vad du är säger och vad du än gör
Vem du än älskar och vad du än hör
så kommer jag alltid finnas där för dig
älska dig
och lyssna på dig

Hur än lever och hur du än dör
Vem du än älskar och vem du än stör
så kommer jag alltid finnas där för dig
älska dig
och lyssna på dig

För så länge du vet att jag finns
så kan jag leva


(\'Cus I Will Follow You Into The Dark)





Fri vers av CaPsyco
Läst 481 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-18 15:33



Bookmark and Share


  Scar
Den här gillade jag skarpt =)
2007-11-19

  rosarandigzebra
jättefin <3 kärlek <333
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

CaPsyco
CaPsyco