Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För en del människor är strategin för överlevnad att inte fördjupa sig, eller i varje fall inte delge andra sina tankar. . . . För andra kanske det enbart är en livsstil.


Strategi eller livsstil


Du hade valt en väg
och jag går en
helt annan

Våra försök till
kommunikation
lyckades inte

Om detta är din
överlevnadsstrategi
eller om det är din jargong
får vara av underordnad betydelse
när jag väljer att inte göra fler försök




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-18 15:59



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En dikt som visar att du kan \"sätta ner fötterna\" en viktig egenskap.
Vi har bara detta enda liv- och då ska vi inte slösa tid på det som ingenstans leder.
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP