Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På gränsen till nu


Flöde av värme

i närande ömhet


skälvande hjärta


tårar mot jorden


nödvändigt tidsrum

för inombordslig världsomsegling

ger destination utan svar


drömmar bundna av silkestrådar

leder färden över berg

och genom vatten


mot självklar stillhet som får eldar att brinna?




Fri vers av livsdans
Läst 513 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-18 17:52



Bookmark and Share


  Själabarn
mycket bra. Tycker om hur du delat in styckena för att sedan knyta ihop det med sista meningen som är briljant.
2007-11-19

  Lyckohäxan Enediel
Mmm...vilken njutning att läsa det här...så fantastiskt fint skrivet...
Läser igen o igen...o igen...
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans