Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksyra.

Du smakar kaffe
och ditt rufsiga
hår gör mig helt
yr av lycka.

Men orden fastnar
på min läppar
och livets skörhet
viskar oro i vår
tynga tysnad.

Jag
älskar
dig

vill jag säga
men du ger
mig gåshud
och du tror
jag fryser.

Så istället viskar jag det till
din tröja som doftar som du.

Skrattar åt min dumhet och
för en sekund ser du sårad ut.




Fri vers av tingeling
Läst 578 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-18 20:03



Bookmark and Share


    RebeccaW
Så himla sött o fint:

\"men du ger
mig gåshud
och du tror
jag fryser\"

Så härligt skrivet! Sann kärlek, liksom, inte sådär tillfixat och fejkat, utan äkta. Skitbra!
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

tingeling
tingeling