Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just när jag läst en härlig kärleksdikt kommer jag på att jag är totalt poesiberoende. Tack Steve Lando för din vackra dikt som inspirerade mig!


Poesiberoende


En dag utan att
läsa poesi är en
innehållslös dag




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-18 21:25



Bookmark and Share


    papillon
Det kanske finns något litet behandlingshem för oss också....
2007-11-18

  * Ammi *
ja liksom att tvingas vara utan en bok ..
2007-11-18

  charlotte hedendahl
Känns som ett ovanligt nyttigt beroende! ;D
2007-11-18

  Lena K Nilsson VIP
Ja, visst är man beroende, men det är ju ett trevligt sådant...
2007-11-18

  Sara Boström
känns som ett ganska bra beroende!
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP