Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskningar till den stora stenen

När jag var liten
viskade jag mina
önskningar till den
stora stenen vi
skrapade upp våra
knän på.

Ingen fick höra
mina ord.

 

Fåglarna väste mig
i öronen för att få
mig ur balans och
katterna klöste mig
i hårbotten för att
få mig att ge upp.


Men det var bara
stenen som hörde.

 

Jag önskade att pappa
vågade sjunga mer och
att han skaffade sig en
amatörgitarr.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 402 gånger
Publicerad 2007-11-18 21:57



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Gulligt skrivet!
2007-11-18

    eva m h
Gick dina önskningar i uppfyllelse?
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka