Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostbitet

 

Midnattstimma

klockan i kyrkans torn slår tolv

Vandrar fjäderlätt

över florstunna golv

 

Froststjärnemönster

bildas på rutan utanför

 

Immiga moln

i nattluften jag andas

Inväntar nya dagen

som snart randas

 

Lever för dagen och det som är nu

Det vackraste i livet för mig

är just Du




Fri vers av nettizen
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-19 01:03



Bookmark and Share


  Thommy
Fin dikt, fotot är underbart.
2007-11-21

  anita VIP
Så suverän fin dikt. Applåder får du av mig.
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen