Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hägrarna som med sin tunga flykt följer mig ibland. Den betyder hopp när allt känns hopplöst, glädje när sorgen tar över........


Skyddshägern


Det finns inga hägrar här
sa man till mig
så nu har jag kameran med
och kan ge bevis

Trots mångas förvånade
anletsdrag har jag
inte en enda gång haft
minsta lilla tvivel

Hägern berättar för mig
att jag inte ska
oroa mig
att istället ha tillförsikt

När hägern kommer i
mitt synfält
blir jag glädjevarm
och ömhetstacksam

Att säga till mig att detta
är en slump eller rentav inbillning
vore lika dumt som att säga att solen inte finns




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-19 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP