Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingenting är enkelt egentligen. Så kallade vänner sviker och föräldrar tjatar.


Halsont

jag vill skrika så att ni fattar hur jag mår
jag vill skrika tills rösten inte längre bär
jag vill skrika så att ni får ont i öronen
jag vill skrika ut all min vrede
jag vill skrika så att allt bli bra
jag vill skrika.




Övriga genrer av DEVOTCHKA
Läst 912 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-19 14:36



Bookmark and Share


    Issand. VIP
jag vill också skrika
bra skrivwet
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

DEVOTCHKA
DEVOTCHKA