Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- ibland -


Jag blir så arg på dig
- ibland -
När du säger alla dumma saker....

Jag blir så trött på dig
- ibland -
När du så alldeles tar mig för givet

Jag längtar bort
- ibland -
När du fyller upp och tränger ut
så jag inte alls får plats...

Jag blir så varm
- ibland -
När du bedjande tar min hand...





Fri vers av ÅsaLena
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-19 16:34



Bookmark and Share


  Tabes
Vackert och sant om förhållande. Gillar!
2007-11-19

  Bjarne Nordbö
Så gött om kärlek stor. Gillar tonen skarpt.
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena