Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..att ta med en nypa salt...


Julironi

Saknar dig redan...
Det är orättvist
Det är du som har rest bort
och har det bra på alla vis

Ensam och frusen
Det är orättvist
torka i tank, veden är slut
men du myser i uppvärmda rum

När du kommer hem...
Då blir det rättvist igen
Då kan jag läsa julklappsbok
i varma badet och i uppvärmd säng
och du får hugga veden...




Fri vers av ÅsaLena
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-27 12:49



Bookmark and Share


  Lena Renman
Tar det med en nypa salt men du :-) har ett du att längta efter som kommer :-) var glad


lena
2007-12-27

  thyra
Härligt rättviseslut :)
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena