Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett,tu....sju

 

 

Dagar som denna

då allt bara flyter på

Känner ett inre lugn

inget fattas mig då

 

Lycklig för stunden

räknar till  sju

Trots allt

det enda som riktigt räknas ändå

är ju det som är nu




Fri vers av nettizen
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-19 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen