Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla har vi rätt till att vara och förbli olika

mänskligheten;
indelad i
två grupper,
enligt er.
inget tal
inget val,
enligt er.
grupperna
är;
fula & snygga.
dem fula är de som får ta skit,
spelar ingen roll om du är
svart eller vit.
de är de fula som åker dit.

låt mig tala om en
sak,
det spelar ingen roll,
om du har stor eller liten bak.
om du vet din sak,
gå med ryggen rak.

vi föddes inte olika,
för att bli delad in i
en grupp pga, hur rik man är.
jag lovar, jag svär.
det är där det i mig skär.

vart tog rättigheten
vägen?
eller är det kanske en sägen?
ni måste tappat bort er själva på
hemvägen.

håll hårt och lägg ner,
jag vill inte veta av er mer.
acceptera eller dra,
ni måste göra ert val,
vägen är hal,
hur mycket ni än mal.

som sagt;
alla vi olika är,
vart än vägen bär.
det är klart,
ja, faktiskt ganska uppenbart.

vad än dom säger,
låt dem tro på sina påhittade grejer,
vi alla är fina på vårt eget sätt,
ingen har fel eller rätt.

förutom ni, som tror att vi indelades som fula & snygga,
ni ska inte va lugna, för er är inte vägarna ni går på längre trygga.





Fri vers av Chanel
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-11-19 21:23



Bookmark and Share


  lifeforce1
underbar, lite arg ?
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Chanel