Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minut

Ser mig omkring på ansikten som inte ser något särskilt. Entropins magi. Någon tänder en cigarett och låter röken stiga upp mot den (ständigt mörknande) himlen. Det är svårt att förstå att man fortsätter med banala andetag. Flickan som en gång satt på bryggan (några meter ifrån mig, jag fick aldrig veta hennes namn) är nu försvunnen och kvar är en lätt doft av unket vatten. Svavel och cigaretter. Ser mig omkring på ansikten som inte ser något särskilt.





Fri vers av Hellberg
Läst 556 gånger
Publicerad 2007-11-19 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hellberg