Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilens vingar fryser

Det blir kallare och kallare
Så nu söker jag mig in i värmen
Du måste tro mig
Tro mig när jag säger att

Vänta! Stop!
Stoppa tiden nu!
Tills jag vaknar igen
Vaknar ur min dröm
Oh härliga dröm

Jag känner ingenting
Tomt, ihåligt
M E L L A N R U M
Viktlös känsla

Som om molnen inte existerar på vintern
Som om solen slocknar på sommaren
Som om vinden aldrig vänder
Som om tiden backar i evighet

Jag kom hit utan att ta ett enda steg
Nu går jag utan att aldrig lämna
Skapad till evighet
Ingenting kommer
Ingenting går

Vi glömmer aldrig
Träden glömmer inte
Stenarna glömmer inte
Vattnet vet mest

Nu är tiden inne för att gå i ide igen..
Vi ses tills solen vet min hemlighet




Övriga genrer av KarinMCs
Läst 462 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-20 00:08



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Hela dikten är strålande poesi-väl diktat! Och mycket stark titel
2007-11-20

  Mal
Svag för titeln! Jag gillar! :)

Bra skrivet !
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

KarinMCs
KarinMCs