Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Where have all the rebels gone

 

where have all the rebels gone
long time passing

where have all the rebels gone
long time ago

where have all the rebels gone
they're long-haired junkies everyone

when will they ever learn
when will they ever learn

 




Fri vers av Axelandra
Läst 822 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-20 00:55



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
du fångar precis den tanke som slog mig när jag besökte san francisco.. tack
2007-12-07

  Ezo
Bra skrivet. Ja vart är de?
Jag instämmer dilsewat, kriget i Irak började långt innan USA gick in..
2007-11-25

  Björn Karlsson
En text med många botnar

Jag ser i frågasättande av civilkurage


bra skrivet
2007-11-22

  Axelandra
Man kan inte se det svart eller vitt heller...
2007-11-20

  Dilsewat
Steve Lando:
Kriget i Irak började många många år innan USA gick in. Saddam dödade 1 miljon om året!
2007-11-20

  Dilsewat
De sitter i fina kontor och försvarar sina nya liv :)
2007-11-20

  Dan Linder
eller så är de feta och mätta med Lincoln Navigators.
Bra Dylanpastich.
2007-11-20

  Peter Stjerngrim VIP
... The answer my friend, is blowing in the wind ...
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Axelandra
Axelandra