Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just nu känner jag mig inklämd i ett hörn. Sorgen efter min man och min mamma var slutet på deras sjukdomar, men början på mina egna bekymmer.


Trängd


Bagaget är för tungt

Jag kommer inte undan

Minnena på näthinnan

Tränger in mig i hörnen

Jag orkar inte mer

Ensamhetsmonstret tog min sista kraft






Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-20 09:27



Bookmark and Share


  * Ammi *
vännen .. vad kan jag säga? gör ont att läsa dina rader .. hjärnan kan man inte stänga av, men du kan lura den ... hoppas allt känns bättre snart, skickar en yllekram till dig!
2007-11-20

    papillon
Och knyttets nya skor var väldigt trånga
och kappsäcken var tung och solen sken.
När kvällen kom och skuggorna blev långa
fanns inte mycket kvar av knyttets ben,
han satte sig på kappsäcken och sa:
den är nog ändå rysligt bra att ha
Då fög en vind från havet in med lockande musik,
en mumrik spelar på sin flöjt i sömnig sommarvik,
nån kappsäck har han aldrig haft och aldrig trångs skor,
han vandrar på den gröna äng där inga sorger bor.
Men vem skall trösta knyttet och förklara att en sång
är bättre än en kappsäck ifall vägen är för lång?
Ur Tove Jansson Vem skall trösta knyttet?
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP