Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen trycker på att väcka slumrande själar till liv

Mycket som pågår bakom kulissen..
lögnen som infiltrerat folk in på villovägar
attackeras nu kraftfullt utav sanningen
en strid mellan ondskan & godheten
är helt uppenbart för folk som fattar
höjden djupet & bredden av pågående
låsta dörrar har & håller på att öppnas
avslöjar hemligheter som döljts för ögon
groteska omskakande berättelser träder fram
människor som fortfarande bär på ögonbindel
som har sina öron fyllda utav mångårig hjärntvätt
kommer få sina invaggade lögner omkullkastade
sanningen vet sanningen & gör allt för att väcka
slumrande själar till liv & börja tänka för dem själv
lögnen är som en listig orm & den har som uppdrag
att bedra lura förvrida huvuden på folk
tro inte på den, stampa på den, kväv den
den har inte makten, det har sannigen!










mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 895 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2007-11-20 10:26



Bookmark and Share


    lydriket
En omdömesgill förklaring om att det inte är farligt att ibland våga tänka annorlunda än svenska journalistpartiet.
2022-03-22

    ej medlem längre
Stillheten
målar
med mjuka
varliga
penseldrag
2009-05-19

  Haugen
Du fångar verkligen hela ens sinne :D
2008-02-12

    Trast
Grå mystik. Någots närvaro.
2008-01-24

  Michaela Dutius
Oerhört vacker
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP