Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivet sisådär en vecka innan vår älskade son tillslut kom ut, alltså ungefär 29/11 -07




Passage

 

Jag är ett planetsystem

Enligt din pappa är jag en hel galax

Och när jag vankar fram

Hör jag blodrus som tung trafik

Det är svettigt nu

 

Allt detta mirakulösa

omöjligt möjliga är jag fysiskt

Visst vi tror att vi vet hur barn blir till

Men ändå...

 

Två hjärtan

Två själar

fysiskt i en kropp

 

Passagen låter sig vänta

Du vill ut nu

Jag vet det

 

Du jobbar på det

Men kan inte låta bli

Att falla in i den stora drömmen

Åter igen lägga sig mot det mjuka varma

och välbekanta

 

Du inväntar att drömmen ska bli verklighet

Först då är du redo att födas

 

Jag väntar också

Jag tror på din dröm

 

 

 




Fri vers av VITRIOL
Läst 456 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-19 22:15



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Åh så underbart skrivet. Jag älskar när du bara är!!!
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

VITRIOL
VITRIOL