Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

all denna uppmärksamhet förgäves.



du tittar, men du ser inte.
du lyssnar, men du hör inte.

du försöker, men kan inte.

det spelar ingen roll hur mycket,
jag vill ha dig här vid min sida,
hur mycket jag vill att du ska se mig,
hur mycket jag vill bli omtyckt.

all denna uppmärksamhet förgäves,

jag är ett svart hål för dig.




Fri vers av Chanel
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-11-20 15:58



Bookmark and Share


    CaMillA
så klockren rakt i mitt hjärta
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Chanel