Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hopplösast av allting är själva hopplösheten


...aldrig kommer att få

Jag letar efter en plats
jag aldrig kommer att hitta
för jag vet inte var det är

Jag längtar efter någon
jag aldrig kommer att få
för jag vet inte vem det är

Jag saknar någonting
som aldrig kommer min väg
för inte ens i drömmarna finns det
det som jag aldrig kommer att få

Och när drömmarna tagit slut
Då försvinner också det hoppet
att få drömma om det
som jag aldrig kommer att få




Fri vers av Dionysius
Läst 396 gånger
Publicerad 2007-11-20 17:24



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Att inrätta sig - även då alla drömmar och allt hopp har slocknat!?! Nåja, allt det där kanske bara var i vägen, trots allt. Tanken måste prövas. Nu ska ny mark brytas... hittills osedd... För någon måste göra det!
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius