Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet förändrades totalt när min älskade dog för två år sedan.


Kritisk tidpunkt


Just den tiden på dagen
när din bil kom nedför backen
och du kommer in och ropar

HALLÅ HJÄRTAT

Strax innan eftermiddagen
övergår till kväll vet vi vad
vi ska göra före sängdags

Det var den bästa tiden på
dagen under våra bästa år
då när vi jobbade och slet

Idag är det min värsta stund
då jag erfar en tomhet som
ekar och aldrig slutar eka




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-20 18:46



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Fina varma vardagsminnen,har du beskrivit med en enorm ömhet och kärlek!
2007-11-20

  Michaela Dutius
Så fint du beskrivit den strävsamma vardagsömheten och din förlust av den
Den är ju trots allt det mest viktiga.
2007-11-20

  Ronny Berk
så berörande om ljusa vardagars minnen ; om tomhetens saknad
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP