Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han lånade ut sina pilar till mig, det skulle han aldrig gjort

 

med amors pilar

jag siktar

och skjuter


träffar

rätt genom hjärtat


och


du


faller



ned från dina rosa moln




Fri vers av stronza
Läst 389 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-20 21:17



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Den som flyger högt
faller tungt ;-)
Mitt i prick!
2007-12-10

  ninna
vao där fick du till det igen,hoppsan.
2007-11-26

  Markattan
En dikt med ett synnerligen
effektfullt, och oväntat, slut.
Snyggt.
2007-11-21

  Carlita
har du snott amors pilar? busigt :)

men anar att det inte det som bär vikten i din dikt. det gör så ont, att trilla ner från rosa moln, o upptäcka att de är mer vita. men ibland måste man avlossa

en effektfull text, med härligt stark titel
2007-11-21

  Jan Linderoth
Platt fall!!! Förstår jag, du sköt troligtvis djupt.
En text med hullingar...
2007-11-20

  tom boreland
svarta
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar