Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var blå


Jag dödar dig
med mina tårar

Hjärtan blir sten
blir sot när de brinner upp
Dött

Andetagen hörs inte längre
genom mina läppar
Dina blir vita

Revben knäcks
för varje år
jag skadar dig med blod
Bildar ärr
som aldrig försvinner

Och dina ögon var blå
liksom mina




Fri vers av Sländan
Läst 416 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-20 21:58



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Som ett griftetal. Väldans snyggt framfört.
2008-01-27

    Issand. VIP
starkt vackert
2007-11-24

  Thurizas
mycket stark poesi. får mig att fundera på det här med relationer och hur man behandlar sig själv. tack!
2007-11-22

  Ulf Lagerholm
jag lyfter tre passager i din text -

\"Jag dödar dig
med mina tårar\"


\"Andetagen hörs inte längre
genom mina läppar
Dina blir vita\"


\"Och dina ögon var blå
liksom mina\"

i dessa tre finns substansen, en
kärna som inte skriver mej på
näsan som läsare -

ärligt vännen
i dessa tre har du
din dikt -




DU VAR BLÅ


Andetagen hörs inte längre
genom mina läppar

Dina blev vita

Ögonen var blå
liksom mina

Jag dödar dig
med mina tårar


eller?

varmaste kramen från mej
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan