Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart ljusare tider

Mörkrets kyla

har nu

tagit sitt grepp

men

bara en tid,

snart

vinner åter

ljuset värme

och

mörkrets krafter

slås

åter ned.




Fri vers av Led Floyd
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-21 06:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Led Floyd