Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alltid roligt med hantverkare i huset


Flickan och vattenskadan

Flickan och vattenskadan


Rätt ömma och varma dina blickar e\'

när du hör hammarslag från en snickare,

och vid hjärterötterna rör

en strömförande el-montör,

av rörelse din röst blir tjockare

när gängning förs på tal av rörmokare,

men framför allt kan du knappast tåla\'re

när du i hallen har en visslande målare.







Fri vers av Nicke Sjödin
Läst 1981 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-21 12:07



Bookmark and Share


  Kerstin VIP
Målaren var min make Stig Svanberg , detta skrev Nicke vid den tid han var sjuk och hade hantverkare i huset , Stig målade och vissla.
2020-04-10

  Kungskobran VIP
Målarn var ja
dej vill jag ha
Låt oss bli ett
för jag har bett
kom så får du se
häng nu me
till kärlekens höjder
så blir du nöjder
2019-02-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Med orden, Du målar på,
den, som ändå, kunde
skriva så...
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Sjödin