Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borde hälsa på dig oftare..

Jag tänker på dig ofta
Varje dag ser jag dig framför mig
Varje dag hoppas jag att du kommer och hälsar på

Minns du när vi såg ”Walk the line”?
Vi ryste, skrattade och grät
Det var den sista filmen vi såg tillsammans
Jag önskar vi kunde fortsätta ha våra filmkvällar

Eller om vi bara kunde sitta och dricka te, jag kan baka muffins till dig

Jag vill att du kommer och väcker mig tidigt på morgonen, du vet, som du brukade göra
Jag avskydde när du gjorde så, men nu får du gärna göra så igen
Så kan jag bjuda dig på frukost och vi kan prata om livet, så som vi brukade göra

Och du vet att du får alltid sova på soffan om du inte har nånstans att ta vägen
Mitt hem är ditt hem, det vet du

Jag tänker på dig varje dag
Jag vet att jag borde komma och hälsa på dig igen
Du måste förstå att det är svårt för mig att komma och hälsa på






Det gör så ont när jag ser
Din sten





Och vintern kommer
Tänk om du fryser




Fri vers av DarkSideMoon
Läst 478 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-11-21 14:27



Bookmark and Share


    Lindizz
en mycket bra text, känner sorg och saknad.
2007-11-22

  Obnoxious
Klump i magen text.
2007-11-21

  Jan Linderoth
Detta var en varm yllekoftedikt! Vi har nog alla tänkt detsamma om en käresta, en vän eller bara en bekant. Men du klädde känslan i finaste söndagskläderna!! applåderar!
2007-11-21

    BABYSTAR
Det här var verkligen.. något speciellt. Den var vacker, samtidigt som den var sorglig, och visst gör det ont att se den där stenen..
2007-11-21

  poiulkjh
den här dikten fick en verkligen att tänka till! jag känner igen mig. du är verkligen duktig! =) keep up the good work! =)
2007-11-21

  Michaela Dutius
Det gör ont att läsa denna dikt också.
De sista orden om stenen är som en hårt ígensmälld dörr.
Duktigt poetat
2007-11-21

  Liljekonvalj
Bra skrivet, med fin slutkläm. Sorglig också naturligtvis. Applåd!
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

DarkSideMoon
DarkSideMoon