Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mardröm jag drömde för ett tag sen.....


Mardröm

 

 

Jag ropade ditt namn

men rösten drunknade och försvann

ner i skriets tysta kammare

 

Ängsligt såg jag hjärtan som brann

gnistor som flög

av slagen från den dystres hammare

Förvandlades till aska

i landet där det onda vann

 

Ropade igen

försökte hinna ifatt

Såg endast din ryggtavla

Där

i det dunkla ljuset av sanningen

 

Jag skrek ut ditt namn

när jag nästan ikapp dig hann

Trampade fast i avgrundets kärr

och kunde bara hjälplöst se på

när du in i skuggorna försvann




Fri vers av nettizen
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-21 15:51



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl beskrivet av marans ritt över nattliga nejder...in i skuggans mörknader...
2007-11-21

    Lindizz
åh vilken mardröm, du beskiver känslan här tydligt..kanon text. Inget kul med mardrömmar...
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen