Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev inspirerad av Cajsas dikt \"kram\". Tack Cajsa


Bara några ord


Ett vänligt ord kan räcka en lång stund

och

en klapp på axeln räcker hela dagen

men

en kram varar en hel vecka

och

en riktig vän i ett helt liv




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-21 17:05



Bookmark and Share


  LassO
Finns tyvärr inte så många av dom.
2007-11-21

  * Ammi *
sanna ord min vän, fint tänkt och skrivet!
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP