Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket

Så här går det
Så här är det
Så här svävar vi

Som om marken inte räknas
som om vi aldrig
behöver sätta
ner fötterna

från barstolen

Vi tror att vi lever
men vi flyr

Vi vill

Carpe diem, carpe noctem…

Men det är varken eller

Tills vi

sätter ner
våra fötter

Och marken inte riktigt lyder

vårat “Carpe”…




Fri vers av aberatio
Läst 452 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-21 22:11



Bookmark and Share


  Lola
Oj - igenkänningsfktor in absurdum.
Tar åt mig, gillar och sparar.
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio