Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal skit som jag inte orkat skriva klart och publicera innan... om att slitas mellan två om att falla och att försöka stå still samtidigt om att undra ifall du ville att jag skulle stanna alls?


Jordskred

hur berättar man för någon
om jordskreden bakom blåa ögon

och om hur jag är så nära
så nära
att dras med av raset

hur säger man;
älskling
jag tror att jag faller
för jordskred bakom ett par blåa ögon
någon annans blåa ögon
än dina



när du bara står där
och låter mig falla


om du bara visste
om du bara visste


skulle du hålla mig hårdare då
eller släppa taget helt
och låta mig falla ur dina armar

om du bara visste
att någon annan var där
redo att fånga mig

redo att försöka
läka dina sår
fylla dina tomrum
och stryka en hand över min kind
precis som du brukade göra




ibland så skrämmer det mer mig än något annat
att du inte längre är rädd för att förlora mig




Fri vers av Trubbel
Läst 745 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-21 23:12



Bookmark and Share


    Morbide
vet inte riktigt vad jag ska säga... underbart skrivet
2008-01-14

    livräddaren
vilka suveräna slutrader!
2008-01-05

    ej medlem längre
sista två raderna.
bara.. pang!
tack.
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Trubbel
Trubbel