Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det vi inte kan bli


håll mig hårt

lägg din hand
på min kind

låt mig se i
dina ögon

låt dina läppar
berätta för mina

att det finns ett vi




Fri vers av Noomi
Läst 654 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-22 09:18



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
vackra ord om ömhets längtan

texten får tre gullvivor
2008-04-19

  "Silver" VIP
Du är mycket bra på att skriva kort, intensivt och gripande. Intressant titel. Trots det vi inte kan bli kan det finnas ett vi, är en möjlig tolkning.
2008-02-14

  Simmerskan
så ljuvliga ord att jag riktigt tar mig tid att läsa varje ord. Superb.
2008-01-17

  Inkarasilas
Ljuvliga texter, sinnligt vackert.
2007-11-28

  Bjarne Nordbö
Du har ett hjärta av guld. Det visar dina ord. Njuter dom djupt.
2007-11-27

  Ronny Berk
vacker som poesi...\"det finns ett vi\" men ställer även frågan...ja...
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Noomi