Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är förvisso bara en människa

Jag är förvisso bara en människa
full av kärlek och empati
för alla barn i världen
och alla utstötta som lever där i

Jag är förvisso bara en människa
en leende vän med glatt humör
som ser den ensamme
som står tyst lite utanför

Jag är förvisso bara en människa
men gråt du hos mig en stund
vila dig i mitt hjärta
fri från hat och världens avund.




Fri vers av Nicklasb
Läst 490 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-22 09:36



Bookmark and Share


  Nina V A
inte alls bara! Någon att efterlikna för väldigt många. Fri från hat och avund, med ett leende - nog räcker det som ingrediens för just - människa
2008-01-04

  Jorska
Det finns inget BARA med att vara en människa som du...
2007-12-07

  Catrin
Härlig rytm i texten med en budskap som värmer i själen.
2007-11-23

  albertina
Åh jag känner igen mig. Att att bara vara en männsika och ochså känna så mycket är inte så bara min vän, det är stort=)
Tack för bra läsning
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Nicklasb
Nicklasb