Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ros hänger envist kvar trots några frostnätter. Den får mig att tänka på min älskade man som jag sörjer.....


En enda ros


En ensam ros på
sin stängel påminner mig
om dig min ängel




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-22 14:13



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
En sån vacker, enkel och känlosam dikt.
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP