Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är helt förståeligt att människor inte orkar delta i andras sorg hur länge som helst. Det är nog livets gång.....


Som vanligt igen


Ni vill att
min sorg
ska övergå

och bli ett vanligt vardagsliv

Av omtanke
om mig vill
ni inte längre

prata om min älskade som är död

Ni vill fortsätta
att leva era
liv som om

allt återgår till normal ordning

Fast för mig
kommer det
inte mer att bli så

och jag vill så gärna få prata om honom. . . .




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-22 14:17



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Ja tyvärr så är det nog så här det blir...omgivningen tror sig veta när man har sörjt färdigt...och då tystnar samtalen om den älskade som lämnat.
Förstår så väl hur du känner...
2007-11-22

  Michaela Dutius
och vi behöver lyssna- ingen av oss vet vem som är där nästa gång...vacker dikt
2007-11-22

  * Ammi *
ja det här är svårt .. man kan aldrig förstå detta förrän man själv upplevt det, visst är det viktigt att få prata även om den man saknar ..
bra beskriver du nåt som är vanligare än man tror
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP