Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Provvecka

Så trött på dagen att inget blir gjort
Plugga på natten
Ångest
Stress

sex dagar
sex prov i rad
sex böcker att läsa
sex böcker att lära sig

ändå sitter jag säkert där
med sju ämen på omtagningen
ty häslokunskapen rymdes inte in i läsordningen
en omöjlighet

det finns ingen att skylla på
suckande sitter jag här
försöker samla styrka
att börja läsa finska

inte ännu ett godkännt finskaprov i gymnasiet
men jag hade fina betyg
sedan orka inte kroppen mer
jag har ännu underkända kurser från förra provveckan

de måst jag skriva om på sommaren
vet inte hur jag skall komma igenom skolan
jag är så trött
lovade Mikael att försöka läsa




Fri vers av R-M
Läst 507 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-22 14:31



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Känner din stress genom orden....
Låter som ett vansinnigt tempo!
2007-11-22

  Tini Tut
Snö......he he
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

R-M
R-M