Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland kan man inte bevisa det som finns där inne

Du som tror att
mina tårar
är gjorda av plast.

Du som kräver
sorgbevis för att du
ska tro min smärta.


Du
som glömt.

 

 

 


Dig vill jag måla över.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-22 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka