Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte.


Jag vet inte mycket

Folk tror att jag vet så mycket,
det vet jag inte
Jag tror jag vet så mycket,
det vet jag inte
Jag vet inte så mycket
Jag vet nästan ingenting
Det här är svårt
Det är svårt att veta något
Därför vet jag inte
Du tror att jag vet så mycket
Jag tror att du vet så mycket
Vad du vill
Vad jag vill
Kan vi inte bara veta,
allt tillsammans?
Jag tror att det blir enklare då
Vad tror du?




Fri vers av Elin-Linnea
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-22 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin-Linnea