Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt

God natt, god natt, god natt
hoppas du kommer ifatt
det du missat på din färd
genom dagarnas krassa värld

Under nätternas drömmar
slungas fram strömmar
från undermedvetna djup
och ouppnåeliga stup

I mörkrets bilder bryter
fram sådant som förtryter
och det du får och inte kan
det som under dagarna försvann

Blir på natten till verklighet
där dagarnas sanning går bet
och drömmarna känns som sanna
Där skulle man vilja stanna

Men...
du är du
och jag är jag
och till bägge
kommer åter dag




Fri vers av Dionysius
Läst 551 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-22 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius