Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörka hemlighet

lycka önskar jag mig mer än allt

men

allt är hårt och kallt

överallt

mörk asfallt

så fort jag nosar på den lite smått

rycks den igenast långt långt bort

är det såhär livet skall vara

dethär kommer jag inte att klara

du säger att tiden läker alla sår

men mina bara består

blöder i oändlighet

jag är den enda som vet

bär på denna mörka hemlighet

jag hatar er för allt ni gjort

men kom och rädda mig fort

hatar mig

gör mig själv illa

snälla kom och hatet stilla




Fri vers av R-M
Läst 537 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-22 22:56



Bookmark and Share


    The one winged angel
bra dikt. vet hur det känns ännu en gång och bara så du vet att göra sig själv illa hjälper på inget sätt, tro mig jag vet.
\"du säger att tiden läker alla sår
men mina bara består\"
gillade den delen mest för den är så sann. och jag skulle gärana stilla ditt hat.
2007-11-28

    CaMillA
Fin dikt med mycket innehåll!
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

R-M
R-M