Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du borde vara i mig.

jag ligger och krälar
kvävs av din avsaknad

allt mörker skymmer min skepnad
och endast dina händer vidrör mig
suger av mina fingrar
enbart du får mig
att tappa andan

dina blickar
beskriver min kropp så väl
undangömd
jag syns inte under ditt täcke

det är inte din skugga
som får mig att skaka
endast falla i suset från din röst

jag knäcker nacken
tre gånger inatt
biter av mina fingrar
när dem tror att dem
är du.

måste klä av dig din skönhet
tvinga i dig ditt gift
så att du kräks upp
allt jag älskAT!




Övriga genrer av Matilda Linnéa Tinér
Läst 568 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-11-22 23:49



Bookmark and Share


  blaite
Fan så bra..
2009-12-23

    Vickin
Den här var väldigt slående och
personligen känner jag väl igen mig i det du skriver!!
Väldigt fin och väldigt säkert skrivet!
2007-11-26

  aftermath
längtans lusta
fint fångat
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér