Kroppen minns.....nu senast min mans begravningsdag som min hjärna hade förträngt. Men inte kroppen." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kroppen minns.....nu senast min mans begravningsdag som min hjärna hade förträngt. Men inte kroppen.


Begravningsdagens hågkomst

 

varför 

jag föll

igen

visste inte hjärnan

mörkret

omslöt mig

apati

i fyra dygn

vetskapen

slog mig i ansiktet

begravningsdagens

svarta hål parkerade mig där i fyra dygn

dagsljuset

nådde sakta in med minnet i

mitt hjärta

gravplatsen ute i havsbandet är så

vacker

begravningsdagen var så vidunderligt

förtrollande

underbar precis som vår

kärlek

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-23 11:12



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Den här går rakt in. Bilden, orden och formen berör mig djupt.
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP