Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkar det som

Sen tittar du på mig och säger
”Hej, vädret är vackert idag”

och jag blir tretton år
du blir likt en kille med körkort och jävligt snygg bil
så fantastiskt ouppnåelig

Och jag vet inte om det är tortyr
Eller pure pleasure
att stå in den här busskuren och kasta
Nästandiskretablickar
och drömma om stulnakyssarmotdinamjukaläppar
mental sadomachoism
Men någon, typ kanske jag, måste ju tycka om

verkar det som

Det är de där
fem sekunderna
som ändrar allt en helt vanlig dag

med vackert väder
Sen nickar jag som svar

kastar mina blickar
kliver jag på bussen och tänker

Att hjärtat nästan stannar

Men också
jag är inte tretton år
Jag vet du alltid varit äldre och ouppenåelig

Men du tar visst bussen som alla andra numer




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 614 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-23 11:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
man kanske skulle börja lägga in en smula själ i kyssandet iallafall då? Har mest tagit det som dikt o förbannad plikt
2008-02-25

  Marvin
Mycket märkligt men egentligen inte alls
när dess typ av dessa texter bara försvinner
jag är nog bussen
som försvinner mer och mer


mycket bra skrivet
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain